Moleskine project studiereis New York
       
     
 Naast het bezoeken van verschillende musea en bezienswaardigheden, kreeg iedereen een bepaalde wijk toegewezen waar een wandeling gemaakt moest worden die vervolgens in een Moleskine uitvouw boekje moest worden weergegeven.   
       
     
 De wijk die ik toegewezen kreeg was Coney Island. In mijn boekje heb ik geprobeerd de vergane glorie van het pretpark weer te geven, alsook het plezier van weleer en het plezier dat we er zelf aan beleefd hebben.
       
     
IMG_0337.JPG
       
     
IMG_0338.JPG
       
     
IMG_0343.JPG
       
     
Moleskine project studiereis New York
       
     
Moleskine project studiereis New York

Studiereis naar New York.

 

 Naast het bezoeken van verschillende musea en bezienswaardigheden, kreeg iedereen een bepaalde wijk toegewezen waar een wandeling gemaakt moest worden die vervolgens in een Moleskine uitvouw boekje moest worden weergegeven.   
       
     

Naast het bezoeken van verschillende musea en bezienswaardigheden, kreeg iedereen een bepaalde wijk toegewezen waar een wandeling gemaakt moest worden die vervolgens in een Moleskine uitvouw boekje moest worden weergegeven.

 

 De wijk die ik toegewezen kreeg was Coney Island. In mijn boekje heb ik geprobeerd de vergane glorie van het pretpark weer te geven, alsook het plezier van weleer en het plezier dat we er zelf aan beleefd hebben.
       
     

De wijk die ik toegewezen kreeg was Coney Island. In mijn boekje heb ik geprobeerd de vergane glorie van het pretpark weer te geven, alsook het plezier van weleer en het plezier dat we er zelf aan beleefd hebben.

IMG_0337.JPG
       
     
IMG_0338.JPG
       
     
IMG_0343.JPG